Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

Opleidingen van DARE!!

Kennis: De snelste weg naar CE-markering!

Op 4 oktober a.s. starten we weer met de technisch inhoudelijke opleidingen op het gebied van CE-markering, EMC, automotive en productveiligheid.

Ontwerp uw product "first time right". Weet te bepalen welke richtlijnen op uw product van toepassing zijn. Selecteer hierbij de juiste geharmoniseerde normen en leer hoe hieraan te voldoen tegen minimale kosten. Doe kennis op over EMC-fenomenen. Hoe ze te herkennen en wat eraan te doen. Hoor wat de veiligheidsprincipes zijn en hoe deze op uw product kunnen worden toegepast.

Daarnaast krijgt u antwoord op vragen als: Wie is aansprakelijk voor het product? Wie tekent de conformiteitverklaring en wat moet daarin staan? Welke mogelijkheden tot filteren zijn er en wat zijn de voor- en nadelen.
Meer informatie vindt op onze opleiden.dare.nl. Uiteraard kunt u ook mailen naar Edwin vom Hofe of neem telefonisch contact op met 0348 41 65 92 voor een persoonlijk advies.

Schrijf u hier in voor één of meer modules

De modules

De cursus bestaat uit 9 losse modules, waarbij elke module 1 dag duurt. De modules worden twee keer per jaar gegeven, zoals vastgelegd in het agendaoverzicht. Het is mogelijk om de modules afzonderlijk te volgen. Met behulp van de cursuswijzer kunt u zelf bepalen welke modules voor u interessant zijn. Zo kunt u zelf de meest geschikte cursus samenstellen. Een totaaloverzicht met modules en data vindt u onderaan deze pagina.

De kortingsregeling

Kijkt u in het overzicht met modules voor de prijzen. Bij twee modules is een korting van 10%, bij drie modules 15% korting en bij vier of meer modules is 20% korting op het totaalbedrag van toepassing. Neem uw collega mee!
(Korting geldt niet in combinatie met andere regelingen)


Referenties:

Veel aan gehad. Goed gebracht.
R. Swets, monteur

Fijn om directe praktische voorbeelden uit bedrijf aan de orde te kunnen stellen.
S. Smeitz, R&D manager, Xsens Technologies B.V.

Heel inzichtelijk, deugdelijk materiaal en interessante discussies.
A. Everts

Veel geleerd!
G. Grevelink, senior operator

Uitstekende ervaring!
B. Boer, plant manager

Meer informatie of persoonlijk advies?
Zie voor meer informatie onze Internetsite: http://www.dare.nl/nl/opleiden
of stuur een e-mail met uw vraag aan Edwin vom Hofe: edho@dare.nl
of neem telefonisch contact op met 0348 41 65 92 en vraag naar Edwin vom Hofe voor een persoonlijk advies!

Terug naar nieuwsbrief Nr. 37 - Nieuwsbrief Zomer 2016

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven