Begeleiding door de experts

Begeleiding bij CE, EMC en Productveiligheid

De CE-markering van elektronische of elektrotechnische producten, machines en installatie is lang niet altijd eenvoudig. Daarom geeft DARE!! begeleiding op het gebied van CE-markering en de Europese Richtlijnen en normen die direct of indirect met CE-markering te maken hebben. Maak gebruik van onze gratis normselectie service.

Begeleiding vooraf: Een goede investering!

Zelf verder leren? Lees onze praktische edutorials!

DARE!! Instruments is dé autoriteit op het gebied van Elektromagnetische Compatibiliteit (EMC). Het uitvoeren van EMC-metingen is één, het oplossen van EMC-problemen is iets heel anders. Onze EMC-consultants hebben uitgebreide ervaring met het oplossen van EMC-storingen en EMC-gerelateerde problemen. Wereldwijd hebben zij grote EMC-problemen opgelost.

Ook kunnen wij ter plaatse een EMC-Site Survey uitvoeren. U krijgt inzicht in de storingen die op uw locatie aanwezig zijn.

Daarnaast geven de experts van DARE!! technische begeleiding bij productveiligheid, Radio en Telecom producten, automotive elektronica en medische hulpmiddelen.

Nieuw is ons Klant EMC-Test Centrum waar u zelf tegen extreem lage kosten uw EMC-metingen uit kan voeren. Komt er zelf niet uit? Onze engineers staan voor uw klaar!

Al jaren lang is een flinke stijging waarneembaar van het aantal elektronische apparaten en installaties. Zowel apparatuur die opzettelijk zendt als apparatuur waarbij dit een bijverschijnsel is, dragen bij aan de emissie van elektromagnetische velden. Tegelijkertijd wordt steeds meer apparatuur voorzien van microprocessoren die door EM-velden beïnvloed kunnen worden. Deze beide ontwikkelingen leiden tot een gestage toename van vragen op het gebied van CE-markering en een groei van het aantal "EMC-problemen", problemen met elektromagnetische compatibiliteit (EMC-storingen) en productveiligheid.

Kennis is de sleutel! Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een EMC- en CE-begeleiding op maat maar ook voor normselectie en technische begeleiding op het gebied van productveiligheid. Dus heeft u problemen met EMC-storingen of vragen over productveiligheid, neem dan contact met ons op!

Kijk hier verder voor onze diensten op het gebied van:

Voor meer informatie over begeleiding op het gebied van CE-markering, EMC-storingen, het Klant EMC-Test Centrum of begeleiding op het gebied  van Productveiligheid of Medische Hulpmiddelen kunt u gebruik maken van ons contactformulier onderaan de pagina.

Meer informatie over het oplossen van EMC-problemen? Klik hier