Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

DARE!! op Electronics & Automation 2015

The Field Awakens

Ook dit jaar doet DARE!! mee aan de elektronica beurs bij uitstek: Electronics & Automation 2015 of kortweg E&A 2015. Het thema voor dit jaar is "The Field Awakens". Ingegeven door de introductie van de RadiField Triple A, de revolutionaire nieuwe veldgenerator, is dit thema ook van toepassing op nagenoeg alle andere activiteiten van DARE!!.

Klinkt dit thema u wellicht bekend in de oren? Dat kan kloppen. Net als in de film Star Wars VII - 'The Force Awakens', werken wij iedere dag met de meest geavanceerde apparatuur ter wereld en zijn wij bezig de toekomst uit te vinden! Dit willen wij u graag laten zien tijdens de E&A Beurs. Wij nodigen u dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen bij onze stand (standnummer 8F070). Natuurlijk zal onze RadiField Triple A dan niet ontbreken!

Tevens zullen wij op de beurs informatie verstrekken over EMC-metingen waarbij elektromagnetische velden nu eenmaal een belangrijke rol spelen. Ook bij kalibratie van hoogfrequent apparatuur zoals antennes en veldsterktesensoren komt het begrip veld om de hoek kijken. En ook dit jaar hebben we weer de prijsvraag met geweldige prijzen die gerelateerd zijn aan ons thema!

DARE!! doet ook mee aan de gadget van dit jaar: de E-Brace. De testen in het kader van de CE-markering zijn ook voor dit gadget door DARE!! uitgevoerd. Lees hier meer over deze testen. Gedurende de beurs kunnen bezoekers de E-brace verzamelen hetgeen ook tot de nodige aanloop op de DARE!! stand zal leiden.

Mocht u tijdens de E&A beurs interesse hebben in één van onze producten of diensten, dan kunt u natuurlijk direct op locatie een offerte aanvragen. In dat geval willen wij u graag uitnodigen om, samen met uw partner, als VIP de première van de film Star Wars VII - 'The Force Awakens' mee te maken. Zie onze Lente Actie voor meer informatie.

Een bezoek aan E&A 2015 mag u niet aan u voorbij laten gaan en we heten u graag welkom op onze stand (standnummer 8F070). Laat het veld ontwaken!


Klik hier en lees meer over de beurs, de exposanten, het programma, ect.

Terug naar nieuwsbrief Nr. 33 - Nieuwsbrief Lente 2015

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven