Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

Introductie nieuwe medewerkers

Werken bij DARE!!

DARE!! is continu op zoek naar gemotiveerd personeel. Ons team is de afgelopen periode weer versterkt met een Financial Assistant, een Kalibratie Engineer, een EMC-Engineer en een Administratief medewerker.

Wij wensen Frank, Sander, Wasam en Anass veel werkplezier bij DARE!!

CiV Smart Technology

Sander is (een van) de eerste afgestudeerde van de opleiding MBO Smart Technology. DARE!! heeft als ‘satelietlab’ van het CiV Smart Technology de afgelopen jaren een grote bijdrage geleverd in het onderwijsprogramma. En daar zijn we best trots op!

 

 

DARE!! is een internationaal georiënteerd high-tech familiebedrijf met zo'n 70 enthousiaste medewerkers. Een bedrijf dat met de voeten in het Groene Hart, maar wereldwijd op de kaart staat. Gedreven door onze zorg voor veiligheid en kwaliteit, innovatie en techniek om een wezenlijke bijdrage aan een storingsvrije en veilige wereld te kunnen leveren. Dat zien we terug in de innovatieve high-end producten en software die we maken en de ambities en gedrevenheid van onze collega's.


Terug naar nieuwsbrief Nr. 51 - DARE!! Nieuwsbrief Herfst 2020

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven