Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

DARE!! ondersteunt Padel team

Zes enthousiaste "Padel" spelende heren van 't Schilt uit Woudenberg

Padel: Snelgroeiende racketsport wereldwijd.

Padel is de snelstgroeiende racketsport wereldwijd. Het is bijvoorbeeld op dit moment sport nr. 2 in Spanje en Argentinië. Je speelt Padel met vier personen (twee tegen twee) in een kooi.  In Woudenberg bij TV ’t Schilt speelt men sinds 09/2018 padel op twee banen. Na 3 maanden waren er al 100 nieuwe Padelleden bij gekomen. Vanwege de grote drukte wordt er nu al gesproken om er twee banen bij te leggen en uit te breiden naar vier banen. Er zijn twee competities: voor-  en najaar. Men heeft nu deelgenomen voor de derde keer op eerste klasse niveau. In 2019 voorjaar is gestart met een derde plaats, najaar 2019 een tweede plaats, voorjaar 2020 is vanwege Corona niet door gegaan en najaar 2020 een nette derde plaats. Je merkt dat het steeds sterker wordt en iedereen beter wil en gaat worden. De spelers proberen tussen de drie en vijf maal per week te spelen (trainen).

Ondersteuning

De captain van het team vindt het belangrijk om er als team verzorgd bij te lopen, alles perfect te regelen en te laten verlopen. De Padelsport past mooi bij DARE!! een fris en dynamisch bedrijf waar nagestreefd wordt alles soepel te laten verlopen en een winnaar te zijn voor elke relatie. Ondanks dat de concurrentie sterker wordt, zowel in het bedrijfsleven als bij PADEL, willen beide teams proberen het beste op de baan te leggen. Wij, Schilt Padel heren 1, zijn dan ook erg blij en trots om met de naam DARE!! de baan op te gaan en hopen samen, met goed en eerlijk spel, onze concurrentie te verslaan. Namens de spelers willen we DARE!! erg bedanken voor de mooie kleding.

 

 


Terug naar nieuwsbrief Nr. 51 - DARE!! Nieuwsbrief Herfst 2020

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven