Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

Corona

DARE!! gaat door!

Het is al vaak gezegd, we leven met Corona in vreemde tijden. Ons leven wordt op z’n kop gezet. Niet alleen privé maar ook zakelijk. We moeten ons aanpassen en dat lukt in Nederland met een goede IT-infrastructuur eigenlijk wonderwel. Ook bij DARE!! heeft Corona haar invloed en de meeste medewerkers werken nu ook grotendeels thuis. Voor engineers is dit is lastiger maar met de juiste beschermingsmaatregelen, 1,5 meter afstand en zoveel mogelijk één persoon per kamer, gaat het werk, zoveel als veilig mogelijk is, gewoon door.

Schone apparatuur

Over het algemeen is meetapparatuur, die ter kalibratie wordt aangeboden, al niet vies maar in Coronatijden zijn andere maatregelen nodig. Apparatuur gaat immers vaak van hand tot hand en dat zou tot een Covid-19 besmetting kunnen leiden. Daarom wordt de apparatuur voor en na de kalibratie door onze engineers gereinigd, zodat zowel gebruikers als onze engineers veilig hun werk kunnen doen.

Remote witnessing

Bij het EMC-laboratorium is een remote witnessing opstelling gemaakt. Klanten wordt gevraagd het te testen product zoveel als mogelijk, voorafgaand aan de meting, naar DARE!! te verzenden of af te leveren. Voorzien van duidelijke instructies voor onze test engineers of middels een korte (telefonische) overdracht, is DARE!! in staat om het te testen product in werking te stellen, zonder dat de klant daarbij hoeft te zijn.Tijdens de testen kan middels de “remote witness” faciliteit via MS Teams vanaf de thuislocatie worden meegekeken en eventueel instructies aan de engineer worden gegeven. Vanzelfsprekend kan er nog steeds voor worden gekozen om toch bij de meting aanwezig te zijn. Wel worden klanten in dat geval verzocht om dit tot maximaal één persoon naar DARE!! te beperken. De 1,5 meter en desinfectie dienen dan strikt in acht genomen te worden.

Remote events

Zoals elders in deze nieuwsbrief te lezen valt, is afgelopen tijd hard gewerkt aan een webinar studio van waaruit we events zoals opleidingen kunnen verzorgen. Enerzijds gemak voor de klant, anderzijds hopen we daar ook een groter publiek mee te kunnen bereiken. Binnenkort wordt gestart met kosteloze opleidingen. Iets waarvoor tijdens deze pandemie wellicht ook meer tijd en aandacht voor is.


Terug naar nieuwsbrief Nr. 51 - DARE!! Nieuwsbrief Herfst 2020

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven