Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

Webinars en online opleidingen

DARE!! gaat digitaal (verder)!

Zoals in ons artikel Corona al te lezen valt is er veel veranderd. DARE!! gaat door en ook verder dan veel andere bedrijven in onze sector. De afgelopen tijd is hard gewerkt en geïnvesteerd in een volledig uitgeruste studio voor het houden van webinars. Deze studio zullen we ook gaan gebruiken voor het geven van on-line cursussen op het gebied van CE-markering, EMC, Productveiligheid, Kalibratie en Medische hulpmiddelen.

Regiepositie

De volledig nieuw ingerichte studio beschikt over alle voorzieningen om professionele webinars en andere on-line events te kunnen verzorgen. Vanuit de regieruimte kan tussen drie verschillende cameraposities en de presentatie worden geschakeld. De presentator kan vol in beeld worden gebracht of Picture in Picture (PIP) in de presentatie worden gevoegd. Vanuit deze ruimte kunnen ook de vragen die via de Chat binnenkomen worden beantwoord en doorgezet naar de presentator om plenair in het event te beantwoorden.

Presentatiepositie

De presentator wordt via drie camera’s opgenomen. Op twee monitoren is zichtbaar wat er live wordt uitgezonden en welke camera op ieder moment opneemt. Verder is er een grote monitor waarop de presentatie zelf staat. Dit om zoveel mogelijk een normale presentatie- of cursus situatie te simuleren, helaas zonder live publiek. De verlichting is geregeld via drie daglichtlampen.

Beschikbaar op de DARE!! site

De events worden ook opgenomen zodat deze op een later moment via de DARE!! website DARE!! Video's kunnen worden bekeken. Dit is zeker relevant voor de on-line cursussen omdat die uit verschillende modules bestaan en het jammer zou zijn als er één of meer delen niet gevolgd kunnen worden.

Opleidingen

Er zal worden gestart met opleiding CE-markering. Deze cursus is vele malen, zowel als open inschrijving als bedrijfsspecifiek, door René Dijkstra gegeven. Speciaal voor de on-line versie is de cursus, die normaal een dag in beslag neemt, in acht min of meer gelijke delen van een half uur tot drie kwartier verdeeld. Hiervoor is gekozen omdat het on-line volgen van een opleiding best als heel inspannend wordt ervaren. Daarnaast zal niet iedere module voor iedereen even interessant zijn. U ontvang voor deze opleiding binnenkort een uitnodiging. Deelname aan de opleiding kost u alleen tijd, DARE!! verzorgt deze opleiding volledig kosteloos voor u. Hierna zullen opleidingen EMC en Medische hulpmiddelen worden gestart.

Inhoud opleiding CE-markering | Tijdstip van 12:30 - 13:15 uur

1.   Inleiding CE-markering Dinsdag 08-12-2020
2. CE-markering & Normen Dinsdag 15-12-2020
3. New Legislative Framwork Dinsdag 12-01-2021
4. Richtlijnen/Verorderingen Dinsdag 19-01-2021
5. Traceerbaarheid, Labeling & Handhaving Dinsdag 26-01-2021
6. Aansprakelijkheid Dinsdag 02-02-2021
7. Aanpak & Stappenplan Dinsdag 09-02-2021
8. Voorbeelden richtlijnen Dinsdag 16-02-2021

             

De medewerkers van DARE!! zien u graag bij deze eerste opleiding tegemoet!

Schrijf u nu vast in! Klik op de afbeelding hieronder om u in te schrijven.

 


Terug naar nieuwsbrief Nr. 51 - DARE!! Nieuwsbrief Herfst 2020

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven