Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

Uw eigen EMC-laboratorium voor 75 euro per uur

De kosten voor het uitvoeren van EMC-metingen kunnen snel oplopen. Zeker als het product niet 1, 2, 3 aan de eisen voldoet. Dit is de reden waarom de DARE!! groep een even professionele als low cost oplossing heeft bedacht. Huur uw eigen EMC-laboratorium!

Alle EMC-testen?

Dit volledig uitgeruste EMC-laboratorium beschikt over alle benodigde apparatuur waarmee u zowel gestraalde als geleide emissie en immuniteitstesten uit kunt voeren. Ook voor de zogenoemde puls-testen; zoals ESD, EFT/Burst en Surge is de benodigde testapparatuur aanwezig.

Moeilijk?

Doordat alle opstellingen geheel zijn voorbereid en er gebruik gemaakt kan worden van de geïntegreerde RadiMation EMC-software, is het uitvoeren van de EMC-testen relatief eenvoudig. Daarnaast staat bij elke opstelling een duidelijke gebruikersinstructie. Meer ondersteuning nodig? Een ervaren operator helpt u tegen een kleine meerprijs snel op weg!

Aanpassen?

In het lab is ook een soldeerstation aanwezig en zijn diverse ontstoormiddelen beschikbaar. Hierdoor kunt u ter plekke verbeteringen aan uw product doorvoeren en het resultaat hiervan ook direct weer verifiëren.

 

Wie gingen uw voor?

Inmiddels zijn u al vele tevreden gebruikers voorgegaan, waaronder:

  • Payter B.V.
  • Micro’s and More Embedded Systems
  • Engineering Spirit
  • Gatsometer B.V.

Aarzel dus niet en reserveer ook direct online uw eigen EMC-laboratorium! Klik hier!

Resultaten?

U kunt de resultaten van uw metingen direct mee naar huis nemen. Met de gratis, te downloaden RadiMation, software kunt u de resultaten op uw gemak bekijken, analyseren en naar believen uitprinten.

Kosten?

Het laboratorium is in blokken van twee uur à 75 euro per uur te reserveren. Via de website kunt u eenvoudig inplannen wanneer u de testen wilt uitvoeren. Betaling gaat eenvoudig met Creditcard of Ideal.

  

Meer informatie?

Meer informatie vindt u hier.


Terug naar nieuwsbrief Nr. 47 - DARE!! Nieuwsbrief Lente 2019

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven