Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

Terugblik op succesvol EMC-Event 2019

Würth Elektronik en DARE!! organiseerden het EMC-Event 2019

 

Op 2 tot en met 4 april hebben Würth Elektronik en DARE!! samen met 12 partners in Woerden het EMC-Event 2019 georganiseerd. Het Event mag met recht een groot succes genoemd worden. Zowel bezoekers als exposanten waren zeer tevreden over de dagen.

Inhoud

Met een zeer gevarieerd programma, waarin de CE-markering in het algemeen en EMC in het bijzonder, uit verschillende invalshoeken werd benaderd, kregen de bezoekers een brede visie op de EMC-problematiek aangeboden.

Zo werden niet alleen technisch inhoudelijke presentaties gegeven, maar belichtte Remko Roosjen van Maak Advocaten de juridische kant van het verhaal en gaf de overheid, in de persoon van Jan Robijns van Agentschap Telecom, de visie van de overheid.

Leidende partijen op het gebied van EMC zoals Accelonix, Agentschap Telecom, Amplifier Research, Analog Devices, CN Rood, Elincom, Kiwa-Telefication, Maak Advocaten, Rohde & Schwarz, Telerex ondersteund door Mybusiness Media, presenteerden hun visie en/of producten en diensten.

Door de compacte opbouw van het Event was er veel interactie tussen de bezoekers onderling en tussen bezoekers en exposanten.

Opzet

Buiten de ontvangst met koffie, thee en fris met wat lekkers, werd door de organiserende partijen een lunch en borrel aangeboden.
Alle bezoekers kregen na het Event een goed gevulde “Goody Bag” en een certificaat van deelname.

Daarna konden de bezoekers, onder genot van een hapje en een drankje, netwerken of gebruik maken van een rondleiding door de EMC-faciliteiten van DARE!!


Resultaat

Met gemiddeld meer dan 100 bezoekers per dag en 14 exposanten was het EMC-Event drukbezocht. Het Event was al snel volgeboekt zodat we helaas niet iedereen van dienst konden zijn. In totaal werden 196 evaluatieformulieren ingevuld. De resultaten mochten er zijn! Zo werd de opzet met een 8,2 beoordeeld en kreeg de verzorging & catering zelfs een 8,8!


Het gehele Event werd over de drie dagen gemiddeld met een 8,0 beoordeeld. De exposanten gingen nog een stapje verder door het Event met een 8,8 te beoordelen! Ook werden zowel de kwaliteit als de kwantiteit uitzonderlijk goed beoordeeld.

Event gemist?

Het kan zijn dat het EMC-Event 2019 aan uw aandacht is ontslipt, dat u verhinderd was of dat het Event al vol was. Om u toch tegemoet te komen, kunt u de presentaties hier downloaden.


Terug naar nieuwsbrief Nr. 47 - DARE!! Nieuwsbrief Lente 2019

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven