Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

Kersdonatie Kika

DARE!! schenkt de kerstdonatie aan Kika

Donatie Kika

Al enige jaren stuurt DARE!! geen kerstkaarten meer en geeft rond de feestdagen ook geen relatiegeschenken meer weg. Het budget dat daardoor vrijkomt, wordt aan een goed doel besteed. Dit jaar was, evenals in 2012, de Stichting Kinderen Kankervrij (Kika) het goede doel.

Op woensdag 9 januari 2019 werd, door René Dijkstra, de check aan Rien Schimmel van Kika overhandigd.

Kika

Rien naam direct de gelegenheid te baat om het belang van geld voor het bestrijden van Kinderkanker te benadrukken. Kinderen tot 18 jaar krijgen geen “volwassenenkanker” en andersom krijgen volwassenen geen “kinderkanker”. Dit samen met het feit dat “maar” 6.000 kinderen op dit moment kanker hebben terwijl er bij volwassenen circa 100.000 gevallen per jaar bijkomen, maakt dat er voor onderzoek naar kinderkanker maar erg weinig geld (circa 2% van het budget) beschikbaar komt. Toen Kika begon, genas maar 70% van de kinderen. Op dit moment is dat al gestegen naar 75%, terwijl het doel 95% is.

 

 

Ook doneren?

Voor het onderzoek naar kinderkanker is veel geld nodig en daarbij is men grotendeels afhankelijk van donaties. Lees hierover meer op  https://www.kika.nl/doneren-als-bedrijf

 


Terug naar nieuwsbrief Nr. 46 - DARE!! Nieuwsbrief Winter 2019

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven