Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

Introductie nieuwe medewerkers

Werken bij DARE!!

DARE!! Beweegt! Ook de diverse afdelingen bij DARE!! zijn volop beweging. We hebben de afgelopen periode dan ook weer veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen bij DARE!!

 

 

EMC Measurements

Op onze afdeling measurements is een nieuwe EMC Test Engineer gestart waar we mee in contact zijn gekomen via een tevreden klant van DARE!!.

Dat is natuurlijk een groot compliment aan het huidige adres van het EMC Measurements team.

Software Engineering

In ons RadiMation team zijn een nieuwe Software ontwikkelaar en een Support Engineer gestart.

 


Hardware Engineering

Ook het team van Hardware Engineers is uitgebreid met een Hardware Engineer. Een enthousiasteling die eerder stage heeft gelopen bij DARE!! en zijn HBO-E studie bij DARE!! heeft afgerond.

Regelmatig gebeurt het een stagiair gedurende hun studie een dag / aantal dagen per week bij DARE!! werkt.


Production Engineers

Om er voor te zorgen dat al onze producten tijdig uitgeleverd kunnen worden, werkt er een heel team van production- en service engineers.

Op 1 oktober is een medewerker gestart, die zich heeft laten omscholen in de techniek en meewerkt aan de samenstelling van de producten voor onze klanten.


Office Management

Het team van Office Managers bij DARE!! wordt ook steeds groter.

Want om onze engineers te laten doen waar ze goed in zijn, is het van belang dat er een team van Office Managers achter hun staat, die alle administieve processen afhandelt. 

Stagiaires

DARE!! is als sinds jaar en dag erkend leerbedrijf. We bieden ook veel stages en afstudeerstages aan mbo- en hbo-studenten.

Op mbo-niveaeu hebben we op dit moment een BBL-er, ICT-er en een mbo-er Technicus Engineering aan het werk.

Op hbo-niveau bieden we doorlopend stages en afstudeerplekken aan. Hbo-ers die bijdragen aan de ontwikkeling van onze producten of software.


Terug naar nieuwsbrief Nr. 45 - DARE!! Nieuwsbrief Herfst 2018

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven