Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

Introductie nieuwe medewerkers

Aan de slag bij DARE!!

DARE!! is een jong en dynamisch bedrijf. De afgelopen periode hebben we bij DARE!! diverse nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. In deze nieuwsbrief stellen wij hen graag aan u voor.

EMC Engineering

Op de afdeling Measurements zijn onlangs drie nieuwe EMC Engineers gestart. Ze krijgen bij DARE!! een gedegen inwerkprogramma op zowel het gebied van techniek als kwaliteit. Zo hopen we bij DARE!! nog meer klanten te kunnen bedienen bij het op de markt brengen van hun innovatieve product.

MBO studenten Engineering

Op dit moment zijn er twee stagiairs van de MBO Smart Technology bij DARE!! aan de slag. De opleiding MBO Smart Technology is een relatief nieuwe opleiding waar DARE!! als ‘satelietlab’ een bijdrage levert. Eén van hen loopt stage op de afdeling Calibrations, de ander loopt stage op de afdeling Measurements.
Vanuit de opleiding MBO Mechatronica hebben we een stagiair op de afdeling Instruments.

Studenten HBO Elektrotechniek

Dit seizoen zijn er tevens 3 studenten vanuit de opleiding HBO Elektrotechniek aan het werk. De één voert een afstudeeropdracht uit, richt de één zich met name op de software ontwikkeling op onze afdeling Instruments en richt de ander zich op de (analoge) hardware ontwikkeling op de afdeling Development.


Terug naar nieuwsbrief Nr. 43 - DARE!! Nieuwsbrief Lente 2018

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven