Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

Kerstgeschenk

DARE!! doneert aan de Hersenstichting

In plaats van haar relaties een relatiegeschenk te overhandigen doneert DARE!! ook in 2017 een kerstgeschenk aan een goed doel. Dit jaar is er gekozen voor een doel wat ons allen aangaat, maar waar nog weinig over bekend is, de hersenen. Daarom heeft DARE!! ervoor gekozen om de kerstdonatie van 2017 te doneren aan de Hersenstichting.

Gezonde hersenen zijn van levensbelang. En hoe meer we van de hersenen begrijpen, hoe beter we ze gezond kunnen houden. Dat is waar de Hersenstichting voor staat. Maar liefst 1 op de 4 Nederlanders heeft een hersenaandoening. De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren. Om dit te bereiken laten ze onderzoek doen, geven ze voorlichting en voeren ze vernieuwende projecten uit.

De missie van de Hersenstichting luidt: Actief bijdragen aan gezonde hersenen in Nederland. Daarom initieert de Hersenstichting nieuwe kennisontwikkeling vanuit maatschappelijke relevantie en vertalen zij deze bestaande kennis naar praktische toepassingen.

Wij danken Lisette van Beekom, Regiovertegenwoordiger van de Hersenstichting, voor haar komst.

Uiteraard wensen wij de Hersenstichting veel succes in de toekomst. Meer informatie kunt u vinden op https://www.hersenstichting.nl/

 


Terug naar nieuwsbrief Nr. 42 - DARE!! Nieuwsbrief Winter 2018

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven