Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

Nieuwe verrichtingen onder accreditatie

Zowel EMC als bij productveiligheid en kalibraties

Bij DARE!! wordt voortdurend gewerkt aan uitbreiding en verbetering van het technisch kunnen. In de afgelopen maanden is er hard gewerkt en zijn er een groot aantal verrichtingen toegevoegd aan de toch al uitgebreide ISO/IEC 17025 Accreditatie scope.

Bij DARE!! wordt voortdurend gewerkt aan uitbreiding en verbetering van het technisch kunnen. In de afgelopen maanden is er hard gewerkt en zijn er een groot aantal verrichtingen toegevoegd aan de toch al uitgebreide ISO/IEC 17025 Scope of Accreditation. Deze verrichtingen zijn getoetst door de Raad van Accreditatie en aan de diverse scopes toegevoegd.

Zo zijn aan de EMC-scope toegevoegd, metingen conform de EN 55016-2-1 (CISPR 16-2-1) Conducted Emission AAN method (asymmetric artificial network). Deze metingen worden vooral verricht op communicatiepoorten.
Daarnaast metingen conform de EN IEC 61000-4-8 Power frequency magnetic field immunity (50/60Hz) en EN IEC 61000-4-11 Voltage dips, short interruptions and voltage variations immunity (bij 50Hz netfrequentie).

Ook bij de kalibratie-activiteit is een verrichting toegevoegd te weten het kalibreren van Absoluut breedband vermogen. Het vermogen van hoogfrequentversterkers kan nu tot ruim 20 Watt onder accreditatie worden gekalibreerd.

De scopes van DARE!! Services zijn te vinden op de site van de Raad voor Accreditatie (RvA) onder:
EMC en productveiligheid: https://www.rva.nl/scopes/details/L279
Kalibratie: https://www.rva.nl/scopes/details/K063

Vanzelfsprekend staan wij altijd voor u klaar om deze of andere testen en metingen voor u uit te voeren.


Terug naar nieuwsbrief Nr. 40 - DARE!! Nieuwsbrief Zomer 2017

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven