Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

Zelf geleide EMC-immuniteitstesten uitvoeren?

DARE!! Instruments introduceert CI Test Bundle

Zelf geleide EMC-immuniteittesten uitvoeren? Elektronische producten dienen te voldoen aan de essentiele eisen van de EMC-richtlijn, waarvoor het nodig is om EMC-testen uit te voeren. DARE!! Instruments biedt een geheel nieuw testsysteem om geleide EMC-immuniteitstesten zelf uit te kunnen voeren!

Zelf geleide EMC-immuniteitstesten uitvoeren?

Elektronische producten dienen te voldoen aan de essentiele eisen van de EMC-richtlijn, waarvoor het nodig is om EMC-testen uit te voeren. DARE!! Instruments biedt een geheel nieuw testsysteem om geleide EMC-immuniteitstesten zelf uit te kunnen voeren!

DARE!! Instruments introduceert CI Test Bundle

Na de zeer succesvolle introductie van de RadiField® Radiated Immunity Test Bundle in 2015 komt DARE!! Instruments wederom met een zeer innovatief en kosteneffectief EMC-testsysteem; de ‘Conducted Immunity (CI) Test Bundle’.

 

De CI Test Bundle bestaat uit de onderstaande door DARE!! Instruments ontwikkelde producten:

  • RadiCentre® 2-slots modulair EMC-testsysteem
  • RadiGen® 9 kHz - 230 MHz signaal generator insteekkaart
  • RadiAmp® 9 kHz - 250 MHz @ 75 W ‘solid state’ hoogfrequent versterker
  • RadiPower® BCI-insteekkaart
  • RadiPower® 9 kHz - 6 GHz USB-vermogensmeter (1 stuks)
  • RadiMation® Lite CI EMC-testsoftware (USB-licentie)

Modulair & flexibel

De basis van de CI Test Bundle wordt gevormd door het RadiCentre® CTR1004B; 2-slots multifunctionele/modulaire EMC-testsysteem. De CTR1004B beschikt over een kleuren touchscreen waarmee de instrumentinsteekkaarten kunnen worden bediend vanaf het touchscreen. Tevens kunnen de instrumenten via USB, LAN en GPIB (optioneel) vanaf een PC worden aangestuurd. Deze modulaire opbouw biedt volledige flexibiliteit.

Speciale BCI insteekkaart

Voor de fysieke aansturing van de versterker en het uitlezen van de hoogfrequent vermogens meters is een speciale BCI1004A insteekkaart ontwikkeld. Deze wordt geplaatst in het RadiCentre®. De BCI insteekkaart heeft 4 USB-aansluitingen; 1x aansturing + 3x USB power uitlezing. Voor het meten en uitlezen van het aangeboden (forward) vermogen wordt standaard een RadiPower RPR2006C USB-vermogensmeter meegeleverd. Optioneel kunnen extra RadiPower RPR2006C power meters worden gebruikt om het gereflecteerde vermogen en eventueel de teststroom/spanning in de kabel te kunnen meten.

IEC61000-4-6 compatibel

De CI Test Bundle is 100% compatibel met de vereisten van de internationale basisnorm IEC61000-4-6 voor geleide immuniteitstesten. Het uitgangsvermogen van 75W dat de RadiAmp® levert, biedt voldoende ruimte om de verschillende testniveaus uit de diverse EMC-productnormen te kunnen genereren.

Kwaliteit hoog in het vaandel!

De CI Test Bundle maakt gebruik van state-of-the-art technologie producten, met een zeer hoge kwaliteit. Om dit extra te onderstrepen biedt DARE!! Instruments maar liefst 5 jaar garantie op het systeem.   

Kosteneffectieve prijsstelling

De complete CI Test Bundle is leverbaar voor een introductieprijs van euro 21.000,00 (exclusief BTW). Voor deze prijs wordt het systeem op locatie geleverd, inclusief installatie en demonstratie. Hierdoor kunt u dus direct en zonder zorgen aan de slag met uw EMC-testen!

Interesse, demonstratie of een vrijblijvend voorstel?

Wilt u productinformatie, een vrijblijvende demonstratie of offerte voor de CI Test Bundle ontvangen? Neemt u dan contact op met Nick Seetz, telefoon: 0348 416 592 of e-mail: nise@dare.nl

 


Terug naar nieuwsbrief Nr. 40 - DARE!! Nieuwsbrief Zomer 2017

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven