Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

Uitreiking Kerstdonatie

Make-A-Wish Nederland is de grote winnaar

In de vorige nieuwsbrief hebben wij u de kans gegeven om te bepalen aan welk goed doel DARE!! het kerstgeschenk van 2016 zou doneren.
Er zijn vele stemmen binnen gekomen en de uiteindelijke winnaar is Make-A-Wish Nederland geworden. Een organisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. 

Met dit blijde nieuws zijn wij op bezoek gegaan bij Marian van Eldik, Relatiemanager Zakelijke Markt van Make-A-Wish Nederland in Woerden. Wij werden verwelkomd door een bord met allerlei wensen die die week in vervulling werden gebracht, een mooie binnenkomst.

In het gesprek met Marian heeft zij ons verteld over de vele mooie wensen die in vervulling worden gebracht en dat de donatie van DARE!! in goede handen terecht zal komen.

In 2016 zijn er in totaal 607 wensen ingezonden bij Make-A-Wish. Hiervan zijn maar liefst 540 wensen vervult. Samen met 400 vrijwilligers en 51.166 donateurs is dit mogelijk gemaakt. Onze donatie zal dan ook meehelpen aan het vervullen van nog meer wensen in 2017.

Wij wensen Make-A-Wish heel veel succes in de toekomst en hopen dat zij nog vele mooie wensen in vervulling mogen brengen. Meer informatie kunt u vinden op http://www.makeawishnederland.org/





Terug naar nieuwsbrief Nr. 39 - DARE!! Nieuwsbrief Lente 2017

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven