Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

DARE!! on the road

Op welke beurzen, congressen en seminars kunt u DARE!! vinden?

De DARE!! werkmaatschappijen zijn op diverse events aanwezig. In de newsletter houden we u graag op de hoogte van onze activiteiten. Naast de events die voor de komende periode gepland staan, berichten we u tevens over onze recente ervaringen. Zo waren we onlangs aanwezig op de Technology for Health Vakbeurs en Congres in Den Bosch en de MulCoPim 2014 Conferentie in Valencia Spanje.

Technology for HealthTechnology for Health - 9 en 10 september 2014

In september was de 7e editie van de Technology for Health Vakbeurs en Congres, georganiseerd door Mikrocentrum, in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Dit event wordt bezocht door een interessante mix van professionals uit de gezondheidszorg, innovatieve productontwikkelaars, fabrikanten van medische hulpmiddelen en leveranciers van diensten hieromheen, zoals softwareontwikkelaars, consultancy's enzovoorts.De DARE!! stand

Hierdoor is dit event dé uitgelezen mogelijkheid om tussen verschillende werkgebieden binnen de medische hulpmiddelen te netwerken. Naast een drukbezochte vakbeurs is er ook een interessant congresprogramma, waarbij niet alleen interessante innovatieve ontwikkelingen die gaande zijn worden besproken, maar ook inhoudelijk wordt ingegaan op praktische aspecten zoals usability en software ontwikkeling en de nieuwste updates regelgeving op het gebied van medische hulpmiddelen wordt gedeeld.

Uiteraard was ook DARE!! Certifications weer aanwezig, dit keer met zowel een stand als een inhoudelijke presentatie over het certificeren van medische hulpmiddelen. Over deze presentatie is ook een uitgebreide edutorial geschreven, deze is hier te vinden.

MulCoPim 2014 Conferentie - 17, 18 en 19 september 2014

Om de drie jaar wordt door European Space Agency (ESA) een conferentie georganiseerd waar wetenschappers bijeenkomen voor de presentatie van papers over High Power RF effecten zoals Multipaction, Corona en PIM. Deze drie geheel verschillende fenomenen kunnen MulCoPim Conferentiedrastische gevolgen hebben voor bijvoorbeeld satellieten die als gevolg van deze effecten verstoord en zelfs beschadigd kunnen worden. Tijdens de conferentie in Valencia Spanje werd een kleine vakbeurs georganiseerd die de bezoeker op de hoogte brengt van de laatste ontwikkelingen op meetgebied in hun vak. DARE!! Development gaf acte de presence met het recent ontwikkelde 'Nulling systeem', RadiBalance® gedoopt.

Met dit zeer gevoelige test systeem kunnen kleine impedantie en fase veranderingen worden gedetecteerd in het testobject als gevolg van bijvoorbeeld een opkomende MultiPactor. De nieuwste telg van de Radi productlijn is hier goed ontvangen en van een aantal geïnteresseerde bezoekers zijn aanvragen voor nadere informatie ontvangen.

ACTIVITEITEN OVERZICHT DARE!!

EMC UK

7 en 8 oktober 2014

EMC UK

Newbury (Standnr. 14)

EMC ESD in de praktijk

4 november 2014

EMC ESD in de praktijk

Amsterdam

Het Kalibratie Event 2014

26 en 27 november 2014

Het Kalibratie event 2014

Woerden


Graag ontmoeten wij u op een van deze events. Tot dan!

Terug naar nieuwsbrief Nr. 31 - Nieuwsbrief Herfst 2014

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven