Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

Uitschrijven Nieuwsbrief

In maart heeft DARE!! in samenwerking met Würth Elektronik "Hét EMC Event 2016" georganiseerd.
Met meer dan 100 inschrijvingen per dag waren deze drie dagen een enorm succes en daarom organiseren wij op 2 & 3 november nogmaals een EMC-evenement.

Ook tijdens dit event staan de begrippen CE, EMC, ESD en Surge weer centraal. Technisch inhoudelijke verhalen afgewisseld met een verhelderende demonstratie zullen u verrassend meer inzicht geven op het gebied van EMC en ESD.

"Hét EMC Event 2016" wordt ondersteund door een aantal leidende bedrijven en organisaties op het gebied van EMC. Zij zijn met een stand aanwezig en staan voor u klaar met informatie en advies.

Meer informatie kunt u vinden op www.emc-event.nl.

Het programma
De dag begint met een warm welkom en een inleiding over CE-markering waarna een technische presentatie over passieve filter componenten door Alex Snijder van Würth volgt. Een zijsprong is de presentatie van Michel Wouters die ingaat op de nieuwe eisen van de Radio Equipment Directive (RED).

Ewoud Bloem van DARE!! zal uitleggen hoe EMC-problemen voorkomen kunnen worden. Hierna zal Alex Snijder verder gaan met twee presentaties over ESD en Surge waarna Thom van der Klis en Ewoud Bloem samen een live demonstratie verzorgen op het gebied van ESD en afscherming. Met name het verschil tussen een elektrische gasaansteker en een echte ESD-generator word duidelijk aangetoond.

Deelname is kosteloos en omvat het gehele programma, inclusief seminar materiaal, lunch en een borrel. Aan het eind van de dag krijgt iedere deelnemer een goodiebag en een certificaat van deelname.

Bent u geïnteresseerd en wilt u verzekerd zijn van een plek tijdens "Hét EMC Event 2016"? Schrijf u dan in, voor 21 oktober (vol is vol).

Graag tot ziens op "Hét EMC Event 2016"!

 


Terug naar nieuwsbrief Nr. 37 - Nieuwsbrief Zomer 2016

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven