Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

RadiMation® User Meeting

9 november 2016

RadiMation® gebruikers bijeenkomst bij DARE!!

Op woensdag 9 november as. organiseert DARE!! Instruments een RadiMation® User meeting in haar bedrijfspand aan de Vijzelmolenlaan 7 te Woerden. Het doel van deze bijeenkomst is enerzijds om, door middel van interactieve sessies, gebruikers van RadiMation® EMC test software te informeren over de meest recente functionaliteit en ontwikkelingen van de software. Anderzijds biedt deze bijeenkomst de gebruiker mogelijkheden om persoonlijke ervaringen en wensen van de software kenbaar te maken en onderling met de software ontwikkelaars van DARE!! Instruments en andere RadiMation® gebruikers te bespreken.

Het concept van deze RadiMation® gebruikers bijeenkomst is niet nieuw. DARE!! Instruments heeft reeds meerdere van dergelijke bijeenkomsten georganiseerd in diverse landen in Europa, waaronder Duitsland, Engeland, Italië, Spanje en Zwitserland. De reacties van deelname aan deze bijeenkomsten waren altijd zeer positief...

Deze RadiMation® gebruikers bijeenkomst wordt initieel georganiseerd voor bestaande klanten van RadiMation® EMC test software in de Benelux. Daarnaast kunnen ook nieuwe- of geinteresseerde bedrijven deelnemen en zodoende geinformeerd worden over de functionaliteit van RadiMation® EMC test software en concrete ervaringen vernemen van andere software gebruikers. Iedere deelnemer krijgt op voorhand de mogelijkheid om zijn eigen wensen, vragen en/of ervaringen in te dienen, waarna deze in het programma worden opgenomen en besproken. Dit draagt bij aan een zeer gericht en interactief karakter van deze bijeenkomst.

Deelname aan de RadiMation® gebruikers bijeenkomst is gratis (inclusief deelname certificaat, lunch, koffie/thee en drankjes).

Bent u geinteresseerd? Schrijft u zich dan in via het deelname formulier!

Heeft u specifieke vragen of wenst u nadere toelichting? Neemt u dan contact op met Edwin vom Hofe, telefoonnummer: 0348 416 592.


Terug naar nieuwsbrief Nr. 37 - Nieuwsbrief Zomer 2016

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven