Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

Jaguar Land Rover

DARE!! als officieel onafhankelijk EMC-testlab

DARE!! Measurements is recent door Jaguar Land Rover (JLR) aangewezen als officieel onafhankelijk EMC-testlab voor de JLR standaarden JLR-EMC-CS en EMC-CS-2010JLR. Dankzij deze erkenning is het mogelijk om EMC-testen en -metingen uit te voeren op elektronische componenten die toegepast worden in voertuigen van Jaguar en Land Rover.

Om door JLR gecertificeerd te kunnen worden zal het testlab eerst aan een uitvoerig onderzoek onderworpen worden; naast de eis om ISO/IEC17025 geaccrediteerd te zijn heeft JLR een eigen programma om EMC-labs te beoordelen. Tot in de kleinste details wordt bekeken of het lab in staat is de testen op de juiste manier uit te voeren. Het is niet alleen noodzakelijk om over de juiste apparatuur te beschikken, ook moet tot in detail aangetoond worden hoe de testen worden uitgevoerd en dienen de test engineers over de juiste competenties te beschikken.

GM en Ford kennen een gelijkwaardige procedure, waar DARE!! Measurements eveneens voor erkend is. Naast testen voor JLR kan DARE!! Measurements ook alle EMC-testen en -metingen uit te voeren voor o.a. Ford, General Motors, Chrysler, BMW, Mercedes Benz, Volkswagen, Audi, Peugeot & Citroën (PSA), Renault, Volvo, Fiat, MAN, DAF, etc.

Klik hier voor een overzicht met de meest recente automotive normen.

Klik hier voor meer informatie over het JLR EMC-programma.


Terug naar nieuwsbrief Nr. 37 - Nieuwsbrief Zomer 2016

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven