Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

EMC Event 2016

Een groot succes!

Op 8, 9 en 10 maart hebben Würth Elektronik en DARE!! het EMC Event 2016 georganiseerd. Met 286 bezoekers over drie dagen en een gemiddelde score van 7,8 mag het event met recht een groot succes worden genoemd. Met name de aansprekende presentaties, de aanwezige partijen met stands en de demonstratie scoorden erg goed. Daarnaast werd de verzorging van het event uitermate goed gewaardeerd.

Naast de organisatoren Würth, DARE!! en mediapartner Mybusinessmedia waren de volgende exposanten Rohde & Schwarz, KIWA, Mikrocentrum, Elincom. Rood 2E interconnection en Linear Technologie et hun stand aanwezig.

Het programma
De dag begon met een welkom en een inleiding CE-markering waarna een technische presentatie over passieve filter componenten door Alex Snijder van Würth volgde. Een zijsprong was de presentatie van Michel Wouters die inging op de nieuwe eisen van de Radio Equipment Directive (RED). In veel producten worden draadloze communicatietechnieken toegepast, zodat voor veel deelnemers een inhoudelijk verhaal op dit gebied geen overbodige luxe was. Ewoud Bloem van DARE!! hield het publiek voor hoe EMC-problemen voorkomen kunnen worden. Hierna ging Alex Snijder verder met twee presentaties over ESD en Surge waarna Thom van der Klis en Ewoud Bloem samen een live demonstratie verzorgden op het gebied van ESD en afscherming. Met name het verschil tussen een elektrische gasaansteker en een echte ESD-generator werd duidelijk aangetoond.

Nieuw Event
Het event was ruim overtekend zodat we bijna 100 gegadigden teleur hebben moeten stellen. Voor deze personen en geïnteresseerden die niet in maart niet in de gelegenheid waren, wordt er in november nog een event georganiseerd. Wij houden u hierover vanzelfsprekend op de hoogte via de nieuwsbrief.


Terug naar nieuwsbrief Nr. 36 - Nieuwsbrief Lente 2016

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven