Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

RadiField® Triple A

Compact - Efficiënt - Schaalbaar

De RadiField® Triple A Veldgenerator
Eind 2014 introduceerde DARE!! Instruments de zeer innovatieve RadiField® Triple A veldgenerator, waarmee het mogelijk is om zonder onnodig hoogfrequent vermogensverlies een elektromagnetisch veld op te wekken voor stralende immuniteitstesten in een anechoische kamer. Sinds deze introductie is de RadiField® Triple A in grote aantallen geleverd aan toonaangevende bedrijven over de gehele wereld.



Turn-key RadiField® Test Bundel
Op basis van het RadiCentre® modulaire en multifunctionele EMC test systeem heeft DARE!! Instruments een complete 'turn-key' test opstelling samengesteld om stralende immuniteits testen uit te kunnen voeren. Dit systeem bestaat uit de volgende onderdelen:

  • CTR1009B#020 - RadiCentre® 7-slots modulaire EMC test system with GPIB
  • RFS2006B - RadiField® Triple A veldgenerator, 800 MHz - 6 GHz @ 10 V/m
  • RTW2000A - RadiTower® mast met automatische H/V polarisator
  • RGN6000B - RadiGen® EMC signal generator, 9 kHz - 6 GHz
  • RSS1006A - RadiSense® laser gevoede veldsterkte sensor, 10 MHz - 6 GHz
  • RSW1022S - RadiSwitch® coaxiale relaiskaart met 2x SPDT, sma
  • RMF1001A - RadiMation® Full Package EMC test softwarepakket
  • Accessoires - Onder andere 10m coax-kabel, Pelicase t.b.v. RadiField®

Modulair, multifunctioneel en compact EMC test systeem
De RadiCentre® vormt de basis voor de verschillende instrumenten uit de bundel die zijn uitgevoerd als een insteekkaart. Het RF-signaal wordt opgewekt door de RadiGen® EMC-signaalgenerator en aangeboden aan de RadiSupply® insteekkaart. Via één enkele N-type coax aansluiting wordt dit RF-carrier signaal aangesloten op de Triple A veldgenerator. Via deze zelfde coax-kabel wordt ook de DC-voeding en de communicatie van en naar de Triple A veldgenerator verzorgd. Tenslotte wordt ook de aansturing van de automatische H/V positioner in de RadiTower® mast via deze zelfde coax-kabel geregeld. Met recht een zeer multifunctionele oplossing! Het opgewekte veld in de anechoische kamer wordt gemeten met behulp van de RadiSense® laser gevoede veldsterkte sensor. Alle apparatuur wordt aangestuurd vanuit het EMC-softwarepakket RadiMation®.

Uitbreiding RI testen > 1GHz
In veel gevallen beschikt een bedrijf met eigen EMC-testfaciliteiten reeds over apparatuur om stralende immuniteit testen tot 1 GHz uit te voeren op basis van een conventionele versterker en antenne. Deze versterker en antenne kan door middel van de RadiSwitch® coaxiale relais insteekkaart heel eenvoudig geïntegreerd worden in de RadiField® Test Bundel.
Hierbij wordt het RF-carrier signaal van de RadiGen® EMC-signaalgenerator in schakelstand 1 aangesloten is op de lage band (1 GHz) versterker. Bij testen in de hoge band (> 1 GHz) wordt de schakelaar omgeschakeld zodat het RF-carrier signaal wordt doorgevoerd naar de RadiField® Triple A veldgenerator.

Uniek aanbod!
De complete 'Turn-key' RadiField® Test Bundel wordt aangeboden voor een totaalprijs van € 54.900,00 (exclusief BTW). Deze prijs komt nagenoeg overeen met de verkoopprijs van één enkele conventionele hoogfrequent versterker in de 1 - 6 GHz band!

Nog belangrijker is dat de RadiField® Triple A veldgenerator zeer compact en eenvoudig aan te sluiten en te bedienen is en het veld opgewekt wordt zonder kostbaar vermogensverlies in combiners en externe kabels. Daarbij is het systeem ook nog eens intrinsiek veiliger dan een conventionele versterker / antenne. Kortom een uniek aanbod met vele voordelen.

Interesse of zien?
Bent u geïnteresseerd en wilt u nadere informatie en/of een offerte ontvangen? Neemt u dan contact op met Edwin vom Hofe, telefoon : 0348 416 592 of email: edho@dare.nl. Ook is het mogelijk om de werking van de RadiField® Test Bundel in uw eigen anechoische kamer te testen. Wij komen graag langs om het systeem bij u te installeren voor een proefperiode van 1 week!


Terug naar nieuwsbrief Nr. 36 - Nieuwsbrief Lente 2016

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven