Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

DARE!! on the road

Al onze activiteiten op een rij

DARE!! heeft de afgelopen periode een aantal activiteiten georganiseerd of daaraan deel genomen. Ook de komende periode verschijnt DARE!! weer op verschillende beurzen en seminars. In deze nieuwsbrief brengen we u graag op de hoogte van onze activiteiten.

Technology for Health - 6 & 7 oktober 2015
DARE!! Medical Certifications heeft aan dit event deelgenomen. Natascha Cuper heeft een presentatie verzorgd over de onbekende route van Annex IV. Deze weg is vooral voor kleine bedrijven en start-ups een kosteneffectieve manier om hun producten van een CE-markering te kunnen voorzien.
...
Woerdens Techniek 3-daagse - 3, 4 en 5 november 2015
Tijdens dit 3-daagse spektakel, dat steeds grotere vormen aanneemt, maken meer dan 3.500 jongeren uit groep 7 en 8 op speelse wijze kennis met allerlei vormen van techniek. Dit jaar ook met een speciale hightech hoek. Hierbij werden een chemische puzzel opgelost en werden PET-fles rakketten op ingenieuze wijze gelanceerd.
...
Kalibratie Seminar - 5 november 2015
Een Fenelab activiteit die bij DARE!! in Woerden plaatsvond. Een speciaal seminar voor auditoren en andere belangstellenden waarin de definities en termen uit de kalibratiewereld werden uitgelegd. Tevens kwam aan bod hoe zeer grote hoeveelheden instrumenten te beheren en voor een goed kalibratiesysteem zorg te dragen.
...
Medica - 16 t/m 19 november 2015
DARE!! Medical Certifications is op 30 oktober jongstleden door de minister van VWS aangewezen als aangemelde instantie voor de richtlijn Medische Hulpmiddelen. Eerder was het bedrijf al door de Raad voor Accreditatie geaccrediteerd voor het certificeren van medische hulpmiddelen. Op de internationale medische beurs in Düsseldorf geeft DARE!! Medical Certifications acte de présence op het Nederlandse paviljoen in Hal 15 stand E05.
...
LED seminar - 8 december 2015
DKARS, Uneto-VNI en DARE!! Organiseren samen het LED seminar. Speciaal gericht op de EMC-aspecten van LED-verlichting, maar ook andere onderwerpen komen aan de orde. Zie voor meer informatie: http://www.led-seminar.nl
...
RF Technology Days - datum volgt
Ook in 2016 ontbreekt DARE!! Instruments niet op de RF Technology Days. Met een presentatie over het Passieve interModulatie (PIM) test systeem dat DARE!! Instruments voor de Chinese ruimtevaart heeft ontwikkeld.
...
WOTS - 4 t/m 7 oktober 2016
In oktober 2016 vindt de tweede editie van de beurs World of Technology and Science plaats. De eerste keer dat DARE!! aan deze unieke beurs deelneemt.


Meer informatie
Wilt u meer informatie over één of meer van deze activiteiten dan kunt u terecht bij René Dijkstra of Hélène Toonen (tel: 0348 430 979).

Terug naar nieuwsbrief Nr. 35 - Nieuwsbrief Herfst 2015

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven