Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

DARE!! valt in de prijzen

Ons werk opnieuw genomineerd

DARE!! zit niet stil, en dat valt op! In één week werd DARE!! maar liefst drie keer genomineerd. Naast de toetreding tot de MKB Innovatie Top 100 en de nominatie voor de Gouden Parel van Woerden 2014/2015 ontvingen wij het bericht dat DARE!! ook in de top 5 van Innovatie & Inspiratie Award van het Mikrocentrum is geplaatst.

Op 20 augustus 2015 werd, tijdens het tiende jubileum van de MKB Innovatie Top 100, bekend gemaakt welke bedrijven zich in 2015 met recht innovatief mogen noemen. Onder deze 100 bedrijven bevindt zich ook DARE!! Instruments. Het is voor de tweede maal dat DARE!! tot de top 100 van innovatieve MKB-bedrijven behoort. Na in 2012 met het RadiCentre de 16e plaats te hebben bereikt, is het dit jaar gelukt met de RadiField: een eerste product gebaseerd op een totaal nieuw concept om EMC immuniteitsmetingen uit te voeren. Het blijft nog even spannend want de exacte rank is nog niet bekend gemaakt. Dit zal op 1 oktober gebeuren op de dag van de innovatie. Alleen het feit dat DARE!! opnieuw tot de 100 meest innovatieve bedrijven is gekozen zijn, maakt duidelijk dat wij innovatie serieus nemen en daar zijn wij trots op!

Half augustus is de jury bijeengekomen en zijn de inzendingen voor de 2e Inspiratie & Innovatie Award beoordeeld. Het gaat om productinnovatie, procesinnovatie of een bedrijfsmatige innovatie waardoor het bedrijf of product zich onderscheid in de markt en groei heeft kunnen realiseren. Ook DARE!! behoorde tot de inzendingen en we zijn verheugd om te vertellen dat we in de top 5 staan! Tijdens het High Tech Platform Jaarcongres op 10 september a.s. pitchen de top 5 inzendingen hun innovatie. De aanwezigen in de zaal kiezen vervolgens de winnaar. Het is dus nog even spannend of we kans maken op de Award én de Innovatie & Inspiratie prijs ter waarde van 5000 euro!

Sinds 2013 wordt ieder jaar de 'Gouden Parel Woerden' uitgereikt. De winnaar is een verkozen Woerdense ondernemer die zich met zijn/haar onderneming in het voorbije jaar op positieve wijze heeft onderscheiden dan wel een bijzondere prestatie heeft neergezet. Dit jaar is René Dijkstra van DARE!! verkozen tot één van de genomineerden. De uitreiking vond voorheen plaats tijdens de Eindejaarsbijeenkomst Woerden. Dit jaar wordt de Gouden Parel Woerden 2014/2015 uitgereikt tijdens de Opening van het Woerdense Zakenseizoen 2015/2016 op 10 september a.s.


Terug naar nieuwsbrief Nr. 34 - Nieuwsbrief Zomer 2015

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven