Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

MEDTEC Europe 2014

DARE!! Certifications staat op beurs

Begin juni vond de MEDTEC Europe 2014 plaats. Dit is één van de grootste beurzen op het gebied van medische hulpmiddelen in Europa. Er waren drie hallen met zo'n 900 stands, met een gevarieerd aanbod van toeleveranciers, fabrikanten van medische hulpmiddelen, testlaboratoria en consultancy bureaus. DARE!! Certifications stond voor het eerst met een stand op deze beurs en heeft, mede door de vele georganiseerde netwerkgelegenheden, veel interessante nieuwe contacten opgedaan.

Stand Medtec Beurs

Op de beurs in Stuttgart was er goed gebruik gemaakt van de mogelijkheden van social media. Tevens was er een conferentie georganiseerd. Gedurende drie dagen werden drie gelijktijdige tracks van presentaties gegeven door experts op de verschillende aspecten rondom het ontwikkelen en vermarkten van medische hulpmiddelen.

Eén track focuste zich met name op de nieuwe regelgeving en de verschillen in regelgeving tussen landen. Een andere track hield zich bezig met de fijnere details van nanomaterialen, drug-device combinaties en validaties daarvan, terwijl de derde track inhoudelijk inging op allerlei aspecten rondom kwaliteitssystemen, zoals risico management, usability, software verificatie en validatie van design en proces. De presentaties waren inhoudelijk van een zeer hoog niveau.

DARE!! zal in de toekomst vaker te zien zijn op de verschillende beurzen en conferenties op het gebied van medische hulpmiddelen.


Mocht u vragen hebben of informatie willen, kunt u ons op een dergelijke beurs opzoeken, maar uiteraard kunt u ook altijd gewoon bellen (+31 348 430979) of mailen (certifications@dare.nl) voor een direct antwoord.

Terug naar nieuwsbrief Nr. 30 - Nieuwsbrief Zomer 2014

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven