Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

Intruductie RadiCentre 2

De RadiCentre® familie is uitgebreid met een instapmodel. Dit nieuwe product is, anders dan zijn grote broer die over 8 sloten beschikt, uitgerust met twee insteeksloten.

De RadiCentre® familie is uitgebreid met een instapmodel. Dit nieuwe product is, anders dan zijn grote broer die over 8 sloten beschikt, uitgerust met twee insteeksloten.

Communicatie

Daarnaast heeft het RadiCentre®-2 een wide screen TFT color touch screen voor de handmatige bediening. Vanzelfsprekend is het systeem benaderbaar via GP-IB maar daarnaast zijn ook LAN- en RS-232-aansluitingen beschikbaar.

LINUX besturingssysteem

Het systeem is voorzien van hetzelfde LINUX-operating system als de RadiCentre®-8. Er is voor LINUX gekozen vanwege de voordelen op het gebied van flexibiliteit, grote stabiliteit en de korte opstarttijd.

Insteekkaarten

Elk van de twee vrije sloten kan worden benut met één van de beschikbare insteekkaarten. De kaarten zijn compatibel met de kaarten voor het RadiCentre®-8. Op dit moment zijn de volgende kaarten voor het RadiCentre beschikbaar:

  • RadiSense® familie van LASERgevoede EM-veldsterktesensoren

  • RadiLink® familie van analoge glasvezellinks tot 3 GHz

  • RadiMate® de vierkanaals A/D- en D/A-monitor

  • RadiPower® familie van RF vermogensmeters voor EMC-toepassingen

  • RadiSwitch® familie van schakelkaarten met 2/4/6 relais tot 18GHz/250W

  • RadiControl® besturing van draaitafels en antennemasten

Stroomlijnen

Door de introductie van de RadiCentre-2 is het productportfolio verder gestroomlijnd. Losse desktop en 19-inch inbouwsystemen zijn niet langer nodig. Elke configuratie kan worden opgebouwd uit de twee beschikbare RadiCentres en de beschikbare insteekkaarten.

Meer informatie?

Neem contact op met onze wederverkoper in de Benelux: emv Benelux


Terug naar nieuwsbrief Nr. 8 - Nieuwsbrief Lente 2008

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven