Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

DARE!! op Het Instrument 2008 - Gratis toegang

Met het thema "Wees niet statisch met CE" is DARE!! nadrukkelijk aanwezig op Het Instrument 2008. Op onze stand 9D052, iedere dag een prijsvraag en een "spannende" demonstratie. Tevens leveren we een bijdrage aan het seminar: "Weet wat je meet". Ook is deze beurs de Nederlandse introductie van drie nieuwe producten: De RadiSense-6; De RadiSense-18 en het RadiCentre-2.

Van 20 mei tot en met 23 mei 2008 wordt in de Jaarbeurs te Utrecht weer dé beurs voor elektronika en instrumenten gehouden.

Dit jaar is het beursthema: "Mensen maken Kennis". Zowel letterlijk als figuurlijk een uitstekend thema. Bezoekers en standhouders komen hier samen om onderwerpen uit de industrie en wetenschap te bespreken en vooral ook te bekijken.

DARE!! op het Het Instrument 2008

Met het thema "Wees niet statisch met CE" is ook DARE!! weer met een stand op Het Instrument aanwezig. Dit jaar vindt u ons in hal 9 op stand 9D052.

Heeft u een specifieke vraag of wilt u ons ergens over spreken: Maak hier een afspraak!

Bestel gratis toegangskaarten

Het is mogelijk gratis toegangskaarten te verkrijgen door vooraf te registreren. DARE!! verzorgt dit voor u:
Registreer hier voor gratis toegangskaarten voor Het Instrument 2008

Demonstratie

Om ons thema "Wees niet statisch met CE" kracht bij de zetten, hebben wij op onze stand een zogenaamde "Van der Graaff generator" in bedrijf. Een Van der Graaff generator wordt gebruikt om statische elektriciteit op te wekken tot spanningen van wel 400.000 Volt! Er kunnen dan behoorlijke ontladingen plaatsvinden en haren kunnen er van overeind gaan staan. Natuurlijk doelen wij op de figuurlijke kant van de zaak. Wees actief en neem de CE markering vanaf het begin van het project mee. Dit bespaart u niet alleen veel tijd maar ook veel kosten! Op onze stand informeren wij u graag verder.

Productintroducties

Op onze stand kunt u de laatste toevoegingen aan ons assortiment EMC- meetinstrumenten bekijken. De nieuwe RadiSense-6 en de RadiSense-18 veldsterkte sensoren alsmede het RadiCentre-2 modulaire EMC-testsysteem worden op de beurs gedemonstreerd.

Kalibraties

Kalibreren is de basis van kwaliteit. Tijdens de beurs op donderdag 22 mei 2008 geeft DARE!! een lezing over dit onderwerp in het seminar: "Weet wat je meet!". Stelling hierin is dat er teveel maar ook verkeerd gekalibreerd wordt. Het kan beter EN goedkoper. Kom naar het seminar of laat u informeren over het nut en de aanpak van kalibraties.

Adviezen

Ook zijn we u graag van dienst met adviezen op het gebied van CE-markering, EMC en productveiligheid.

Prijsvraag

Iedere beursdag is er net als vorig jaar een prijsvraag waarbij geweldige prijzen zijn te winnen door het beantwoorden van een aantal vragen:

  • 1e prijs: TomTom Europe HD

  • 2e prijs: Professioneel weerstation

  • 3e prijs: The Code Book

Reden temeer om een bezoek aan deze interessante beurs te plannen en langs te komen op onze stand.

Registreer hier voor gratis toegangskaarten voor Het Instrument 2008


Terug naar nieuwsbrief Nr. 8 - Nieuwsbrief Lente 2008

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven