Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

DARE!! Development introduceert 18 GHz-veldsterktesensor

Al in 1999 introduceerde DARE!! Development de eerste LASER-gevoede veldsterktesensor ter wereld. Eind vorig jaar werd de lijn uitgebreid met een 6 GHz-versie. Nu maakt DARE!! Development de volgende stap met een 18 GHz-versie. Evenals zijn voorgangers is ook deze sensor LASER-gevoed. Anders dan zijn voorgangers is dit een sensor van het zogenaamde stalk- of stick-type.

De uitvinder van de LASER-gevoede E-veldsterktesensor, DARE!! Development, komt opnieuw met een uitbreiding van de lijn van veldsterktesensoren: de RadiSense-18.

Meer informatie over onze veldsterktesensoren vindt u hier.

Voor vragen en/of een demonstratie, neemt u contact op met emv Benelux.

EMC-metingen worden uitgevoerd in een steeds breder frequentiegebied. De complete reeks van RadiSense veldsterktesensoren geeft hieraan invulling middels drie verschillende modellen:

RadiSense 4 GHz

RadiSense 6 GHz

RadiSense 18 Ghz

10 kHz - 4 GHz
0,25 V/m - 1.000 V/m
Meetvolume: 74 cm3
Kubusvormig

10 MHz - 6 GHz
0,5 V/m - 1.000 V/m
Meetvolume: 50 cm3
Bolvormig

30 MHz - 18 GHz
1 V/m - 1.000 V/m
Meetvolume: 1 cm3
Stickvormig

Alle RadiSense probes zijn LASER-gevoed waardoor een battery overbodig is. Hierdoor zijn de afmetingen klein, de levensduur lang en zijn langdurige metingen zonder onderbreking mogelijk.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze vertegenwoordiging: emv Benelux.


Terug naar nieuwsbrief Nr. 8 - Nieuwsbrief Lente 2008

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven