Nieuwsbrieven

Gebeurtenissen bij Kiwa Dare worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Deze wordt gemaild naar geïnteresseerde en gedeeld via onze kanalen. Inschrijven op onze nieuwsbrief?  klik hier.

CE-Design Award

En de winnaar is...

DARE!! test en onderzoekt jaarlijks honderden producten. Lang niet alle ontwerpen komen in één keer met goed resultaat door de testen. We zien echter ook ontwerpen die zich wat EMC en/of veiligheidsontwerp betreft onderscheiden. Elke kwartaal reikt DARE!! de CE-Design Award uit aan een design wat eruit springt. De winnaar krijgt, naast de prachtige award, een lekkere taart uitgereikt. Daarnaast is de eerstvolgende meting of het eerstvolgende onderzoek voor onze rekening!

We hebben een primeur! Sinds het ontstaan van de CE-Design Award in 2009 is nog nooit voorgekomen, maar eens moet de eerste keer zijn. Deze nieuwsbrief hebben wij helaas geen geschikte winnaar gevonden voor de CE-Design Award.

Doel CE-Design Award

Het doel van deze CE-Design Award is de aandacht te vestigen op het belang de Europese richtlijnen bij het ontwerp van een product. Nog veel te vaak komt de CE-markering pas in het eindtraject aan bod. Het gevolg is dat veel tijd en geld besteed moet worden om het product aan de Europese regelgeving te laten voldoen. In sommige gevallen is zelfs een compleet redesign nodig.

In ons vakgebied moet men aan ontzettend veel strenge eisen voldoen en is het zeker niet makkelijk om in één keer door de testen te komen. Naast dat het voor onze klanten zeer plezierig is dat zij een product hebben ontworpen wat in het zonnetje gezet wordt, is het voor DARE!! uiteraard ook fijn om goed nieuws te brengen. Daarom hebben wij toentertijd de CE-Design Award in het leven geroepen. Nog steeds streven wij er naar om ieder kwartaal een award uit te reiken.

Volgende keer beter

Een keer kan gebeuren, maar we gaan ervan uit dat er in de volgende nieuwsbrief er weer een winnaar is. Bij deze dagen wij u uit om een product te ontwikkelen en te laten testen die "boven het maaiveld" uitsteekt. Dan komen wij graag langs met de prijzen!!


Terug naar nieuwsbrief Nr. 41 - DARE!! Nieuwsbrief Herfst 2017

Naar het overzicht van eerdere nieuwsbrieven