Cursusmodules

Overzicht opleidingsmodules

DARE!! Instruments verzorgt een uitgebreid aantal opleidingen. Ons programma omvat opleidingen op het gebied van CE-markering, EMC, productveiligheid, automotive en medische hulpmiddelen.

Nr. Module Inhoud Prijs
#0 Inleiding CE-Markering
Eerst volgende: 
Praktische aanpak CE-markering inclusief de nieuwe EMC-richtlijn. Introductiemodule voor management en engineers. Behandeling van de CE-markering regelgeving, richtlijnen en normen. De relatie tussen de wetgeving op gebied van EU-productaansprakelijkheid en CE-markering: 'De handige aanpak'.
€ 370
#1 Inleiding EMC
Eerst volgende: 
Een introductie van EMC, EMC-richtlijnen, EMC-verschijnselen en EMC-meetmethoden.
€ 370
#2 EMC voor de ontwerper van systemen, machines en installaties
Eerst volgende: 
EMC-oplossingen voor systemen die zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen. Filtermethoden, afgeschermde behuizingen, kabels en aardingsplan.
€ 370
#3 EMC en Printkaartontwerp
Eerst volgende: 
EMC-aspecten voor de PCB-ontwerper. Filtertechnieken, componentopstelling, routen, enkellaags ten opzichte van meerlaags printen en lay-out bewerkingen.
€ 0,00 Tijdelijk gratis, meer info www.dare.nl/home/cursus-emc
#4 Productveiligheid van apparaten
Eerst volgende: 
Laagspanning voor de ontwerper van apparaten LVD/Productveiligheid, gebaseerd op de NEN 60950. Afstanden van kruip- en luchtwegen, isolatie, veiligheidsaarding, beveiliging van warmte en mechanische veiligheid. Concepten zoals enkelfout condities en te voorzien misbruik.
€ 370
#5 EMC en Automotive
Eerst volgende: 
Specifieke EMC-aspecten voor de Automotive elektro-engineer. Vermindering van emissie, immuniteit van hoge veldsterktes en Automotive-pulsen. E-markering en overeenstemming van productie (COP).
€ 420
#6 Productveiligheid van Machines
Eerst volgende: 
Productveiligheid op systeemniveau voor de ontwerper van machines en installaties op basis van de Laagspanningsrichtlijn (LVD) en de Machine Richtlijn (MD) Veiligheidsaarding en mechanische veiligheid. Voorbeelden van enkelfout condities in machines. EMC-aarding tegenover veiligheidsaarding.
€ 370
#7 EMC hands-on
Eerst volgende: 
Aan de hand van testopstellingen wordt ervaring verkregen in het herkennen en oplossen van problemen.
€ 475

Meer modules: Meer korting!

Bij twee modules is een korting van 10% op het totaalbedrag van toepassing. Bij drie modules geldt 15% korting en bij vier of meer modules is het kortingspercentage 20%. Neem uw collega mee!

(Korting is niet geldig in combinatie met andere regelingen).

*) Het cursusgeld dient voor aanvang van de cursus te zijn voldaan!

De cursussen worden alleen in het Nederlands gegeven.