Onze docenten

Experts uit de praktijk

De docenten van DARE!! Instruments hebben iedere uitgebreide expertise en ervaring op hun gebied. Daarnaast zijn zij allen werkzaam op het vakgebied waarvoor zij de opleiding verzorgen. Hierdoor zijn de opleidingen doorspekt met voorbeelden uit de praktijk en kunnen zij op nagenoeg elke vraag een onderbouwd antwoord geven.

Patrick Dijkstra

Patrick Dijkstra

Met meer dan 25 jaar ervaring in de EMC en hoogfrequenttechniek een autoriteit op dit gebied! Patrick heeft al met zeer veel succes honderden trainingen op dit gebied verzorgd en is een veelgevraagde spreker op seminars. Naast het geven van trainingen helpt hij gerenommeerde bedrijven en instellingen met uitdagingen op het gebied van EMC en RF. Met zijn pragmatische instelling heeft hij al vele EMC- en RF-problemen opgelost. Patrick is medeoprichter en technisch directeur van DARE!!

René Dijkstra

René Dijkstra

René verzorgt al meer dan 10 jaar opleidingen op het gebied van CE-markering. Met zijn unieke combinatie van techniek, bedrijfskunde en juridische achtergrond geeft hij de deelnemers een duidelijk en bruikbaar overzicht van de huidige regelgeving. Naast opleidingen geeft René regelmatig presentaties op seminars en events. René is medeoprichter en algemeen directeur van DARE!!. Daarnaast is hij voorzitter van Fenelab, de vereniging van geaccrediteerde Test-, Kalibratie- en Inspectie-instellingen in Nederland en heeft zitting in de adviesraad van het NEN.

Sander Diks

Sander Diks

Sander is al meer dan 20 jaar werkzaam bij DARE!! in diverse rollen, onder meer als design engineer, senior EMC engineer, adviseur en certificatiedeskundige automotive, heeft Sander een uitstekend inzicht op het gebied van EMC en EMC Automotive.
Zijn technische kennis, ervaring, open houding en dienstverlenende instelling maken hem een uitstekende docent op de gebieden van EMC en automotive.

Peter Coenders

Peter Coenders

Peter heeft als chemicus, hard- en software engineer en productmanager meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van productveiligheid. Bij DARE!! heeft Peter de afgelopen 6 jaar als senior engineer en veiligheidsdeskundige vele klanten in de praktijk geholpen met het certificeren van hun producten. Zijn brede ervaring met zowel consumentenproducten als machines, installaties en medische hulpmiddelen maken hem een expert op het gebied van productveiligheid.

Thom van der Klis

Thom van der Klis

Thom is na zijn studie elektrotechniek al vijf jaar bij DARE!! Instruments in dienst als docent en hardware engineer. Thom heeft brede ervaring op het gebied van PCB routing, hardware ontwikkeling en dan met name op hoogfrequent gebied en EMC- storingoplossing. Dit gecombineerd met zijn ongebreidelde enthousiasme maakt Thom de juiste man voor de EMC-hands-on opleiding.

Willibrord Driessen

Willibrord Driessen

Willibrord is oprichter en partner bij Qserve Group BV, een internationaal adviesbedrijf op het gebied van medische hulpmiddelen. Voordat hij Qserve® oprichtte bezette hij een aantal senior management posities in the Medical Device Industry. Hij heef meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement en regulatory affairs. Daarnaast heeft Willibrord uitgebreide kennis van CE-Markering & 510(k), wereldwijde toelatingsstrategieën en Internationale (klinische) strategische regulatory affairs.

Ik wil meer weten over Docenten