Bedrijfsspecifieke opleiding

Toegespitst - Kosteneffectief

DARE!! Instruments verzorgt ook bedrijfspecifieke opleidingen. Dit heeft naast een kostenvoordeel ook tot gevolg dat de training op de specifieke producten en situatie binnen uw bedrijf kan worden afgestemd. Hierbij kunnen delen uit diverse modules worden gecombineerd zodat een totale opleiding in één of twee dagen kan worden gegeven.

Voor groepen vanaf vier of meer deelnemers en voor opleidingen waarin bepaalde onderwerpen tot in detail besproken moeten worden, is het aan te bevelen dat de klant een opleiding op locatie krijgt.

Bij de bedrijfsspecifieke opleiding verwerken wij de specifieke wensen en onderwerpen in onze standaardmodules, eventueel aangevuld met klantspecifieke productcasus, waardoor er een efficiënte opleiding met snelle overdracht van kennis kan plaatsvinden.

Hiermee worden kosten bespaard terwijl de opleiding aan ieder gewenst onderwerp aangepast kan worden. Deze opleidingen wordt verzorgd in onze opleidingsruimte te Woerden, in het bedrijf van de klant of op een andere geschikte locatie.

Bij bedrijfsspecifieke opleidingen wordt onderwezen met lesmateriaal dat speciaal hiervoor wordt samengesteld op basis van onze standaardmodules. Elke student ontvangt een eigen cursusmap zodat hij/zij hierin notities en aanvullende informatie kan schrijven. Na afloop ontvangen de deelnemers een officieel certificaat.

Neem nu contact met ons op voor een op maat gesneden cursus van DARE!!