Opleidingen van DARE!!

CE-markering - EMC - Productveiligheid - Automotive - Hands-on

DARE!! Instruments is hét opleidingsinstituut voor opleidingen op het gebied van CE-markering, EMC, Automotive, Productveiligheid en Medische hulpmiddelen.

DARE!! Instruments is een ISO 9001 gecertificeerd ingenieursbureau dat zowel bedrijfsspecifieke opleidingen als opleidingen op basis van een open inschrijving verzorgt.

De ervaren docenten zijn op hun gebied experts, zowel in theorie als in de praktijk. Hierdoor zijn de modules praktijkgericht en doorspekt met sprekende voorbeelden.

Zie hier de actuele agenda voor open inschrijvingen.

Goede resultaten

Deelnemers waarderen onze opleidingen met gemiddeld ruim een acht en geven ons regelmatig feedback.

Modulair

De opleiding wordt gegeven door ervaren docenten uit de praktijk en is verdeeld in modules van één dag:

  • Opleiding CE-markering
  • EMC Opleiding
  • Opleiding productveiligheid
  • Opleiding EMC voor Automotive
  • EMC praktijk opleiding
  • NIEUW: CE-markering van elektrische Medische Hulpmiddelen

Selecteer de juiste module voor u of uw medewerkers met onze cursuswijzer. Lees wat onze klanten zeggen over onze opleidingen en lees onze referenties.

Zelfstudie CE, EMC en productveiligheid? Lees meer in onze edutorials.

Waarom een opleiding bij DARE!! Instruments?

Naast de opleidingen die zij geven, voeren onze consultants ook metingen en onderzoeken uit en lossen zij technische problemen op. Onze opleidingen zijn direct toepasbaar doordat deze veel praktische regels en handvatten geeft die de deelnemer in staat stellen op de juiste wijze zijn eigen product in één keer goed te ontwerpen. Het opleidingsmateriaal is van hoge kwaliteit, zeer uitgebreid en vormt een nuttig naslagwerk.

Opleiding met open inschrijving

Onze opleiding met open inschrijving is een up-to-date modulaire opleiding. Afhankelijk van de ervaring en doelen van de deelnemer kan een selectie gemaakt worden uit de beschikbare modules. De modules worden regelmatig bijgewerkt zodat alle wijzigingen in CE-reglementen en nieuwe normen in de opleiding opgenomen zijn. Alle opleidingen worden gegeven in onze opleidingsruimte te Woerden.

Klik hier voor het opleidingsschema van dit jaar en het overzicht met alle modules en prijzen.

Bedrijfsspecifieke opleiding

Meerdere deelnemers binnen uw bedrijf? Kijk ook eens naar onze bedrijfsspecifieke opleidingen!

Periodiek

De opleiding met open inschrijving wordt jaarlijks gegeven op onze locatie te Woerden. Bedrijfsspecifieke opleidingen kunnen op ieder gewenst moment plaatsvinden in onze opleidingsruimte, in uw bedrijf of op een andere geschikte locatie.

Toepasbaarheid

De opleiding is direct toepasbaar op de dagelijkse activiteiten van de deelnemers. Alle informatie is beschikbaar in uitgebreide cursusmappen.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in de cursussen van DARE!! Instruments? Schrijf u dan hier in!

Voor meer informatie over de diensten van DARE!! Instruments kunt u gebruik maken van ons contactformulier onderaan de pagina. U kunt ons ook een e-mail sturen.

Lees de edutorials van DARE!! voor meer informatie!