Onderzoeken en Ontwikkelen

Ontwikkelen van Antennes - Hoogfrequent - Filters - Laser - Automotive

DARE!! Development ontwikkelt analoge hoogfrequent elektronica. Kennis op het gebied van hoogfrequent elektronica is schaars. Kennis op het gebied van hoogfrequent analoge filters, mixers, versterkers en antennes komt, zo mogelijk, nog minder voor. Bij DARE!! beschikken wij over de benodigde kennis en ervaring als mede over een goed ingericht laboratorium waar onze ontwerpen kunnen worden gesimuleerd en nagemeten.

Onno de Meijer

Vanaf begin janurari 2014 maakt ing. Onno de Meijer, deel uit van de DARE!! Development organisatie. Zijn doel is de nieuwe focus van DARE!! Development vorm te geven. De focus van DARE!! Development ligt op het leveren van totaaloplossingen voor specifieke klanten op het gebeid van EMC, RF en microgolf toepassingen.


Onno is zelf een ervaren RF-engineer en daarmee de geschikte gesprekspartner om uw RF projecten mee te bespreken. Hij excelleert op het gebied van probleemoplossing en het bedenken van andere oplossingrichtingen en kan deze daarna vertalen naar het DARE!! ontwikkel team om tot een passende aanbieding te komen.

Neem contact op met Onno om ook uw RF-project of problem met hem te bespreken en ervaar zelf dat we een interessante oplossing en nieuwe ideeen kunnen bieden die u helpen bij het realiseren van uw doelen!

We durven het en we doen het!

DARE!! Development groot in Onderzoek en Ontwikkeling op het gebied van:

Generiek ontwikkelplatform

Sinds vele jaren een bewezen oplossing in EMC-toepassingen, is het RadiCentre 7 snel het generieke platform voor ander besturing, RF & Microwave toepassingen aan het worden. De onovertroffen modulaire opbouw en flexibiliteit van het RadiCentre, stellen ontwikkelaars van DARE!! in staat in zeer korte tijd nieuwe toepassingen te ontwikkelen. Ter illustratie, een van de laatste ontwikkelingen is de RadiBalance een testsysteem voor componenten in satelieten, dat in de recordtijd van drie maanden is ontwikkeld, geproduceerd en geleverd.

Leaflet

Download hier de leaflet van Projects in pdf formaat. (ENG)

Meer weten? Vul het onderstaande contactformulier in.