Testen en Meten

DARE!! Measurements is een door de Raad voor Accreditatie (RvA) geaccrediteerd laboratorium voor metingen en onderzoeken op het gebied van CE-markering.

DARE!! Measurements voert metingen, testen en onderzoeken uit in het kader van CE-markering, Automotive en FCC. Het laboratorium is gespecialiseerd in EMC, R&TTE en productveiligheidstesten voor huishoudelijke, industriële, automotive, medische, telecom, maritieme, railway, aerospace en militaire apparatuur.

DARE!! Measurements is een, door de overheid, aangewezen instelling (Notified Body) voor de EMC-richtlijn en de Laagspanningsrichtlijn.

DARE!! Measurements voert geaccrediteerde testen, metingen en onderzoeken voor onder andere CE-markering uit conform:

Klik hier voor meer informatie over de verschillende richtlijnen.

DARE!! Measurements is geaccrediteerd door de Nederlandse Raad voor Accreditatie onder nummer L279. Lees hier de brochure van de RVA over het nut van accreditatie. RVA is volledig lid van ILAC. Resultaten van onder accreditatie uitgevoerden testen en onderzoeken worden wereldwijd erkend door ILAC, IAF en IEC.

Bovendien is DARE!! Measurements een Notified Body voor de EMC-richtlijn (NB1912), een Technische Dienst voor de Automotive Directive (RDW) en een Notified Body voor de laagspanningsrichtlijn. Voor de Amerkaanse autoindustrie (Ford, GM & Chrysler) is DARE!! Measurements, als enige in de BeNeLux, AEMCLRP (Automotive EMC Lab Recognition Program) geaccrediteerd.

Voor meer informatie over de diensten van DARE!! Measurements kunt u gebruik maken van het formulier hier onderaan de pagina.

DARE!! Measurements
Vijzelmolenlaan 7
3447 GX, Woerden
Tel.: +31 348 430 979
E-mail.: measurements@dare.nl