Delphi Automotive Systems Luxemburg S.A.

RadiMation gebruiker sinds 1995

Delphi Automotive uit Luxemburg is in feite de eerste gebruiker van RadiMation. Delphi is alle navolgende versies van de software blijven gebruiken en gebruikt nog steeds de meest actuele versie van RadiMation EMC-testsoftware.

Alle meetinstrumenten zoals onze veldsterkte sensoren RadiSense, onze signaalgeneratoren RadiGen en onze Powermeters RadiPowers, kunnen in onze range van RadiCenter systemen geintegreerd tot een kosteneffectieve en op maat gemaakte oplossing.

RadiMation®: De geïntegreerde programmatuur voor volautomatische EMC-metingen. De programmatuur maakt het mogelijk snelle en accurate EMC-metingen uit te voeren en ondersteunt alle commercieel beschikbare EMC test- en meetapparatuur.

RadiCentre®: Het één-, twee- of zeven slot kabinet voor gebruik als tafel model instrument of als montage in een 19-inch rek. Mainframe kan gebruikt worden met diverse insteekkaarten waaronder de RadiSense®, RadiGen®, RadiControl®, RadiLink® en RadiSwitch® -modules.

RadiField® Triple A®: De serie EMC veldgeneratoren. Het revolutionaire concept om elektromagnetische velden van 1 GHz tot 6 GHz tot 10 V/m op 3 meter afstand te genereren. De compacte, effciënte en schaalbare oplossing om alle benodigde veld te genereren.

RadiSense®: De unieke familie van batterijloze (LASER gevoede) isotropische veldsterktesensoren die metingen mogelijk maakt van veldsterktes van 0,25 V/m tot 4.000 V/m in het frequentiegebied van 10 kHz tot 18 GHz. De zeer kleine afmetingen maken dit de ideale probes voor metingen in kleine cellen en voor volcontinue metingen.

RadiGen®: De familie van EMC signaal generatoren tot 6 GHz met interne AM en Pulse modulator.

RadiPower®: De succesvolle vermogensmeter voor EMC-toepassingen. Meet in een frequentiegebied van 4 kHz tot 18 GHz, voor CW signalen als ook voor Puls signalen. Vanwege de hoge snelheid ook bij lage vermogens een uitgelezen powermeter voor snelle en nauwkeurige vermogens metingen.

RadiLink®: Het optisch alternatief voor de coaxkabel met een zeer groot dynamisch bereik van minimaal 80 dB in een frequentie gebied van 9 kHz tot 3 GHz. Werkt op batterijen en kan optioneel ook gevoed worden met LASER.

RadiSwitch®: De oplossing voor het verliesvrij schakelen van hoogfrequent signalen tot maximaal 40 GHz. De insteekkaarten met 2x SP2T, 4x SP2T, 1x SP6T of 2x SP6T in uitvoering met SMA (18GHz) of K-connector (40GHz). Daarnaast zijn relais kaarten met BNC en N-type connector beschikbaar alsmede kan een externe RF switch matrix invulling geven aan elke schakel applicatie met hoog vermogen in combinatie met de RadiCentre®.

RadiControl®: De universele besturingseenheid voor EMC-draaitafels en antennemasten (o.a. ondersteuning van ETS-Lindgren® motorbase 5 antenne masten en draaitafels) .

RadiTower®: De unieke antennemast voor EMC-metingen en kalibraties in anechoïsche ruimten en/of op Open Area Test Sites (OATS).

Bekijk hier een video van onze producten:

Voor meer informatie over de producten van DARE!! Instruments kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Interessant artikel? Lees hier de edutorials van DARE!!