RadiMation User Meeting

Op woensdag 15 maart 2017 organiseert DARE!! Instruments een RadiMation® User meeting in haar bedrijfspand aan de Vijzelmolenlaan 7 te Woerden. Het doel van deze bijeenkomst is enerzijds, om door middel van interactieve sessies gebruikers van RadiMation® EMC test software te informeren over de meest recente functionaliteit en ontwikkelingen van de software. Anderzijds biedt deze bijeenkomst de gebruiker mogelijkheden om persoonlijke ervaringen en wensen van de software kenbaar te maken en onderling met de software ontwikkelaars van DARE!! Instruments en andere RadiMation® gebruikers te bespreken.

Het concept van deze RadiMation® gebruikers bijeenkomst is niet nieuw. DARE!! Instruments heeft reeds meerdere van dergelijke bijeenkomsten georganiseerd in diverse landen in Europa, waaronder Duitsland, Engeland, Italië, Spanje en Zwitserland. De reacties van deelname aan deze bijeenkomsten was altijd zeer positief.
 
Deze RadiMation® gebruikers bijeenkomst wordt initieel georganiseerd voor bestaande gebruikers van RadiMation® EMC test software in de Benelux markt. Daarnaast kunnen echter nieuwe gebruikers deelnemen en zodoende geinformeerd worden over de functionaliteit van RadiMation® EMC test software en concrete ervaringen vernemen van andere software gebruikers. Iedere deelnemer krijgt op voorhand de mogelijkheid om zijn eigen wensen, vragen en/of ervaringen in te dienen, waarna deze in het programma worden opgenomen. Dit zorgt voor een zeer gericht en interactief karakter van deze bijeenkomst.

U kunt zich inschrijven via deze link. Deelname aan de RadiMation® gebruikers bijeenkomst is gratis (inclusief deelname certificaat, lunch, koffie/thee en drankjes).
Wanneer u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met Nick Seetz via nise@dare.nl of +31 (0)348 416 592.
 
DARE!! Instruments Team
Vijzelmolenlaan 7
3447 GX Woerden
The Netherlands